Klubhus-sauna:

Bifrost forventer at høre nyt om projektet i første kvartal 2019.

 

Bifrost Logo

 

Siden 2014 har Vinterbadelauget Bifrost arbejdet for etablering af nye attraktive faciliteter, et badehus-sauna ved Brøndby Havn. Brøndby Kommune har været meget positive og velvillige, og har afsat midler til etablering af et badehus-sauna. Faciliteterne skal deles med Brøndby Kommunes institutioner. Kommunen vil stå som bygherre. Det oprindelige badehusprojekt var placeret på Sydøen ved Havmågen, men med ændringer i fingerplanen evt. lempelser/dispensation fra strandbyggelinien, åbnes der formentlig mulighed for anden placering, evt. ved Perlemolen ved Brøndby Havn.

Det er blevet en trend at vinterbade, en fritidsaktivitet i stor udvikling over hele landet. Stort set alle vinterbadesteder med attraktive faciliteter med sauna og wellness i Storkøbenhavn har lukket for tilgang, eller der er ventelister. Et lækkert badested med sauna vil give Brøndby Havn et løft. Vi glæder os til at kunne sidde i saunaen med panoramaudsigt over Køge Bugt, at nyde det skiftende vejrlig, skyer, havet, solnedgangen. Det giver positiv energi, lys-varme-kulde-natur-terapi.

Projektet er fortsat på tegnebrættet, og der vil ske ændringer i forhold til tegningerne nedenfor. Nye tegninger vil blive publiceret når de er frigivet af Brøndby Kommune.

 

Bifrost1
Bifrost2
Bifrost3